У Волинській області польські колеги готові надавати обласному реабілітаційному центру для учасників АТО як організаційну, так і практичну допомогу

У Волинській області польські колеги готові надавати обласному реабілітаційному центру для учасників АТО як організаційну, так і практичну допомогу

04.10.14 13:07 0 647
На Волинь перебувала делегація Мазовецького реабілітаційного центру “Stoсer” на чолі з його керівником Яном Ордельбрандом. Польські колеги готові допомагати і ділитися досвідом задля реабілітації волинських військовослужбовців, які захищали Україну на східних кордонах.

2 жовтня з польськими колегами зустрілися перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев, заступник голови ОДА Світлана Мишковець, начальники управлінь охорони здоров'я ОДА Ігор Ващенюк та міжнародного співробітництва і європейського інтеграції ОДА Андрій Ломага.

Сергій Кудрявцев насамперед подякував партнерам за розуміння та підтримку України і готовність сприяти нам.

У свою чергу, Світлана Мишковець додала, що волинська спільнота активно допомагає нашим бійцям, як коштами, так і ліками, для потреб реабілітаційного центру, який з 1 жовтня розгорнуто на базі обласного госпіталю для ветеранів та інвалідів війни.

Іноземні гості наголосили, що вони, як дружні сусіди, підтримують Українську державу в її євроінтеграційному напрямку. А наразі приїхали ознайомитися з роботою обласного реабілітаційного центру і готові надати як організаційну, так і практичну допомогу. У разі досягнення домовленостей спільна робота розпочнеться найближчим часом.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ