В Луцьку не старіють душею ветерани

В Луцьку не старіють душею ветерани

04.10.14 11:18 0 619
У спортивно-оздоровчому комплексі “Адреналін Сіті” з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та з метою залучення людей цієї категорії до рухової активності, організації їх змістовного дозвілля, відбувся обласний фестиваль “Здорове довголіття — “Спорт для всіх — радість життя”.

Команди клубів за місцем проживання Луцького міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” брали активну участь в заході, відстоюючи честь нашого міста.

Учасникам фестивалю організатори запропонували випробувати свої сили у шести видах спорту: тенісі настільному, дартсі, боулінгу, більярді, шахах, шашках.

Незважаючи на поважний вік, для жінок понад 55, а для чоловіків - понад 60 років, усі учасники змагань з великим задоволенням та молодечим запалом намагались показати достойні результати і прагнули до перемог.

Призову скарбничку Луцького міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” в окремих видах поповнили працівники центру, які були лідерами луцької команди. Катерина Літвін (клуб за місцем проживання “Юність”) виборола І місце у змаганнях з боулінгу та ІІ місце у змаганнях з дартсу. Олег Хлопіцький (клуб за місцем проживання “Одісей”) був другим у змаганнях з боулінгу.

Ну а любителі шахів та шашок з Луцька, постійні відвідувачі клубу “Біла тура”, за результатами всіх ігор були серед переможців та призерів. У шахах повний тріумф лучан: І місце виборов Адам Стаднік, ІІ місце — Володимир Іванов, ІІІ місце — Анатолій Мазій. У змаганнях з шашок не було рівних члену команди міста Олександру Глущуку, який став переможцем. А його товариш по команді Петро Левчук став третім.

Переможці та призери обласного фестивалю були нагороджені дипломами, медалями та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Спеціалісти міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” висловили слова вдячності всім учасникам команди міста Луцька, які брали участь в змаганнях і запросили всіх охочих в клуби за місцем проживання, де створені умови для занять фізичною культурою та спортом і можливість активно провести своє дозвілля.

Міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщину надійшла ...
Наступна новина: До продажу на аукціоні ...

КОМЕНТАРІ