"Зустріч поколінь": працівники та ветерани ОВС Волині розповіли про службу ліцеїстам

"Зустріч поколінь": працівники та ветерани ОВС Волині розповіли про службу ліцеїстам

04.10.14 14:25 0 622
З нагоди міжнародного дня людей похилого віку та дня ветерана, який щорічно відзначають в раді ветеранів УМВС відбулася неофіційна зустріч правоохоронців із представниками підшефного закладу.

Ініціювали проведення такого заходу голова Волинської обласної ветеранської організації Асоціація ветеранів ОВС України Сергій Шелепін та голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції Володимир Буравський. На «зустріч поколінь» завітав новопризначений перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС полковник міліції Василь Дячук. Його приємно вразила неймовірна активність ветеранської та профспілкової організацій і небайдужість до життя й долі працівників ОВС. Він особисто привітав ветеранів і вручив їм грошову допомогу.

– Такі зустрічі мають надзвичайно велику цінність. Це нагода подивитися один одному в очі, адже ні на хвилину не можна забувати нашу історію і тих відважних людей, які жертвували життям заради майбутніх поколінь, – такі слова адресував присутнім Василь Іванович, і запевнив: – А для вас, дорогі ветерани, будуть завжди відкриті наші двері. Усі проблемні питання ми вирішимо та завжди вас підтримаємо.

Не приховуючи сліз, ветерани Мойсей Трохимович Комар та Георгій Адамович Андріюк розповіли ліцеїстам про те, як воювали у часи Великої Вітчизняної війни та поділилися цікавими розповідями із життя під час проходження служби в лавах ОВС.

– Ви ще дуже молоді, перед вами широкі дороги і можливості. У яких би умовах вам не довелося працювати, запам'ятайте: честь, гідність, добросовісність, авторитет Закону хай буде у вас передусім, – такі настанови дав молоді Георгій Адамович.

Користуючись нагодою, вихованці волинського правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою задавали ветеранам різноманітні питання та поділилися своїми роздумами та думками про ситуацію, що склалася на Сході України. Патріотично налаштована молодь приємно вразила присутніх своїми непохитними намірами в подальшому своє життя пов'язати зі службою в правоохоронних органах.

Наприкінці розмови підняли настрій та порадували всіх присутніх віртуозно прочитаними гуморесками веселі та кмітливі брати Павло та Андрій Сохацькі.

Тих ветеранів, хто не міг прийти на зустріч, зважаючи на поважний вік і стан здоров'я, організатори відвідали вдома, вручивши їм фронтові продуктові пайки.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ