В Луцьку у міській раді вітали “тих, хто засіяв зернами науки серця дітей, віддавши їм любов...”

В Луцьку у міській раді вітали “тих, хто засіяв зернами науки серця дітей, віддавши їм любов...”

04.10.14 15:47 0 754
У сесійній залі Луцької міської ради під ліричні мелодії інструментального колективу віншували з Днем працівників освіти найталановитіших наставників, які своєю працею заявили про Луцьк, Волинь не лише на всю Україну, а й далеко за її межами.

Зі словами щирих вітань до присутніх звернувся міський голова Микола Романюк. “За час, поки у залі звучала мелодія, я прокрутив у пам'яті рік від часу нашої минулої зустрічі. Я переконаний, що ніхто з вас не переживав такого складного року: Майдан, війна, смерті. Рік, коли ми вшановували людей посмертно, людей, які загинули за державу, майбутнє наших дітей та внуків”, - сказав він.

“Та життя продовжується. Народжуються діти, підростають, йдуть до дитячих садочків, а потім й до школи, де ви їх направляєте на вірну стежину в житті”, - зазначив Микола Романюк. За його словами, у залі зібралися кращі з кращих: “Професія, яку ви обрали, - найсміливіша. Ми гордимося усім педколективом, який працює у Луцьку. Та найголовніше ваше досягнення — це діти”.

Міський голова побажав присутнім здоров'я, щастя, миру в державі, щоб швидше закінчилася війна на Сході. “Якщо ми будемо триматися разом, ми ніколи не здамося, і перемога буде за нами. Тому що є ви — вчителі, які виховали патріотів України. Хай вас Бог береже”, - зазначив міський голова.

Кращих з кращих педагогів нашого міста Микола Романюк нагородив Почесними грамотами та подяками міського голови, вручив сертифікати про призначення персональних стипендій та іменних премій міського голови.

Колектив народних інструментів та окремі солісти виконали для присутніх кілька концертних номерів.

Завершуючи дійство, ведуча Зеновія Лещенко побажала: “Учитель не має віку, учитель має випускників. Бажаю, щоб ви не рахували років, а щороку примножували кількість випускників”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За час проведення АТО ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ