У Луцькій художній школі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти та Дня художника

У Луцькій художній школі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти та Дня художника

04.10.14 11:34 0 616
Святковості заходам додала ще одна важлива подія. У навчальному закладі завершився ремонт холу та повністю замінено систему теплопостачання, водозабезпечення та каналізації.

На ці роботи з міського бюджету було виділено один мільйон гривень. Привітали колектив художньої школи зі святами прийшли міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, голова обласної профспілки працівників культури Ярослав Корнилюк.

Директор художньої школи Іван Гаврилюк подякував міській раді і особисто Миколі Романюку за виявлену турботу. “17 років ми просили у влади відремонтувати систему теплопостачання і лише ви нас почули, Миколо Ярославовичу. Тепер наші вихованці будуть навчатися у комфортних умовах”, - сказав Іван Гаврилюк.

Микола Романюк привітав усіх з подвійними святами і зазначив, що міська влада й надалі створюватиме хороші умови для розвитку талановитих дітей, адже вони - наше майбутнє. “Ви наша гордість, про талановитих вихованців школи знають в усій Україні”, ­ сказав міський голова та побажав усім, щоб мрії збувалися, Божої підтримки, мирного неба і вручив Подяку колективу комунального закладу «Луцька художня школа» за вагомий внесок в естетичне виховання дітей, розвиток і популяризацію образотворчого мистецтва, активну участь у культурно-мистецькому житті міста Луцька, а також з нагоди Дня художника.

“Тут особлива аура, саме тому учні школи мають так багато творчих перемог та успіхів. А навчається тут близько 600 дітей, юні таланти плекають 22 педагоги. Тетяна Гнатів кращим із них вручила Подяки управління культури, а Ярослав Корнилюк нагородив грамотами від профспілки.

Після урочистостей міський голова Микола Романюк разом з директором школи Іваном Гаврилюком оглянули усі класи і обговорили питання подальшого впровадження енергоощадних технологій шляхом залучення грантових коштів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ