Луцьк: міський голова Микола Романюк побував на вулицях міста, де тривають ремонтні роботи

Луцьк: міський голова Микола Романюк побував на вулицях міста, де тривають ремонтні роботи

04.10.14 16:52 0 724
На вулицях Луцька тривають роботи з ремонту тротуарів та дорожнього покриття. Міський голова Микола Романюк побував на кількох об'єктах, познайомився з ходом виконання робіт. Зокрема, цими днями завершуються роботи з облаштування покриття тротуару по проспекту Перемоги, де працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс” виконали значний об'єм робіт. Вже майже повністю покладена тротуарна плитка. Потрібно лише завершити декілька метрів та прибрати будівельне сміття.

Активно виконується комплекс ремонтних робіт на проспекті Соборності. Тут також працюють працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс”. Вони встановлюють бордюрний камінь, вирівнюють дорожнє покриття на відрізку дороги від вулиці Гордіюк до Палацу урочистих подій. За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Івана Кубіцького, для виконання усіх запланованих робіт, які мають завершитися до настання холодів, потрібно 6,5 мільйонів гривень. Міський голова звернувся до дорожників з проханням відремонтувати проспект до кінця жовтня. Також акцентував увагу на облаштуванні в'їздів у двори, світлофорах, які треба пофарбувати, інших деталях дорожньої інфраструктури, які треба зробити.

Міський голова побував і на вулиці Теремнівській, де розпочався ремонт дорожнього покриття. Нині тут проводиться фрезерування проїжджої частини.

Найближчим часом розпочнуться роботи на вулицях Запорізькій, Підгаєцькій, перехресті Теремнівська-Підгаєцька тощо.

Підсумовуючи результати робочої поїздки вулицями міста, які ремонтуються, Микола Романюк зазначив: “На жаль, із-за ситуації, яка у державі, не вдалося відремонтувати усі заплановані прибудинкові території, але вулиці, які планували, практично всі зробили. Життя внесло свої корективи, тому проспект Волі цього року не зроблено. Мусили кошти перекинути на ремонт проспекту Соборності, одну смугу якого до кінця жовтня дорожники постараються відремонтувати за сучасними технологіями. Щодо великих робіт - буде продовжуватися ремонт на вулиці Гнідавській. Також цього року буде завершено ремонт вулиці Теремнівської і ще 15 невеликих вулиць. На зразок Підгаєцької, Вересневої, Полонківської, Ранкової”.

Міський голова також обговорив з дорожниками перспективи на наступний рік. “Будуть готуватися документи для проведення тендерів, щоб з настанням сприятливих погодних умов наступної весни можна було розпочати роботи. Плануємо ремонтувати проспект Волі, будемо роботи тротуари на п-ті Відродження. Продовжимо ремонт Гнідавської, якщо цього року не вдасться виконати усі заплановані роботи. Адже цього року кошти з бюджету розвитку потрібно буде спрямовувати на завершення будівництва полігону для сміття в Брищі. Ще потрібні кошти на ремонт дитячого садка на вулиці Чехова, який наступного року повинні відвідувати щонайменше 120 дітей.

У міської влади є бажання відремонтувати усі дороги, можливості у будівельних організацій також є, от тільки коштів бракує. Будемо вірити, що наступного року фінансування буде не гіршим. Очікуємо серйозних зовнішніх інвестицій. Міська влада активно працює над проектами, які допоможуть залучити додатково до міського бюджету до 20 мільйонів гривень. У планах також реалізація таких великих проектів, як ремонт дитячого садка на вулиці Декабристів, ремонт каналізації на Малоомелянівському масиві та у Вересневому мікрорайоні. Це головні великі об'єкти, які потрібно зробити”, - сказав Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Рівненщина: безпека понад ...

КОМЕНТАРІ