Правоохоронці Волині спільно із громадськими активістами затримали автомобіль із контрабандним товаром на кілька мільйонів гривень

Правоохоронці Волині спільно із громадськими активістами затримали автомобіль із контрабандним товаром на кілька мільйонів гривень

04.10.14 15:13 0 613
Із цього приводу в обласному управлінні міліції відбулася прес-конференції. Ситуацію прокоментували керівник Державтоінспекції Волині полковник міліції Володимир Кравченя та начальник управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області підполковник міліції Владислав Кривенда. Про результативність співпраці із правоохоронними органами розповів координатор громадської організації «Самооборона Майдану Волині».

У рамках проведення спеціальної операції «Контрабанда – СТОП!», організовано спільні екіпажі з числа співробітників УДСБЕЗ та працівників Державтоінспекції, які несуть штатну службу на дорогах державного значення в зоні митного і прикордонного контролю. Окрім того, поблизу пункту пропуску «Устилуг» перебувають також представники «Самооборони Майдану Волині», які спільно із правоохоронцями забезпечують охорону громадського порядку.

29 вересня працівники ДАІ УМВС України у Волинській області поблизу митного переходу «Устилуг» зупинили автомобіль «Мерседес» із іноземними номерами, в якому перевозили товари радіонавігаційного обладнання без жодних документів. Спочатку водій не зупинився на вимогу правоохоронців і намагався втекти. Але спільними зусиллями зловмисників затримали, а відтак їм не вдалося приховати незаконний вантаж.

– Працівники міліції затримали автомобіль. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На даний час транспортний засіб перебуває на території володимир-волинського міськрайвідділу міліції до прийняття остаточного процесуального рішення, – прокоментував начальник УДАІ УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Кравченя. – Загалом в мікроавтобусі виявили 10 коробок техніки. Яка вартість товару, встановить експертиза. На можна говорити про суму у кілька мільйонів гривень.

Наприкінці Володимир Кравченя додав, що загалом протягом операції правоохоронці здійснили 13 затримань: через державний кордон намагалися перевезти без документів побутову техніку, металобрухт, шини та автозапчастини.

Координатор «Самооборони Майдану Волині» Андрій Хведчак наголосив, що одним із завдань громадської організації є охорона громадського порядку разом із правоохоронцями, тож запевнив, що активісти й надалі братимуть активну участь у спільних патрулюваннях.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Хомко: „Більш ...
Наступна новина: На Львівщині створено 28-ий ...

КОМЕНТАРІ