В Ужгороді вшанували воїнів-героїв АТО

В Ужгороді вшанували воїнів-героїв АТО

04.10.14 17:06 0 767
В урочистостях в облмуздрамтеатрі взяли участь і представники закарпатської міліції.

Вчора в Ужгороді, в приміщенні Закарпатського обласного музично-драматичного театру відбулося нагородження закарпатських вояків 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону, котрі брали активну участь в антитерористичній операції на сході нашої держави.

Вшанувати героїв прийшло керівництво області, міста та правоохоронних органів, а також представники громадськості, учнівська молодь тощо.

Загалом з початку бойових дій на сході в лави Збройних сил України призвано близько чотирьох тисяч закарпатців, з них близько 1700 брали участь в АТО у складі 128-ї Ужгородської механізованої бригади. На жаль, вже 26 наших бійців віддали свої молоді життя за нашу свободу, ще 54 отримали поранення і тепер лікуються. Цього тижня в аеропорту Донецька загинув наш боєць Юрій Соколачко, виходець з Іршавщини.

Зал вшанував хвилиною мовчання загиблих Героїв України.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль, котрий від імені всіх краян подякував воїнам за їх ратний труд, за захист рідної держави.

-Ми молимось за всіх вас, нехай Господь вас оберігає й допомагає вам, - наголосив керівник краю, вручивши воїнам Почесні грамоти й цінні подарунки від Закарпатської ОДА.

Відзнаками облдержадміністрації нагороджено й волонтерів, які найбільше допомагають нашій армії, зокрема Вікторію Жуйко, Галину Ярцеву, Олену Кудрявцеву.

З вітальним словом до воїнів звернулись також голова Закарпатської обласної ради Іван Балога, в.о. міського голови Ужгорода Віктор Щадей, в.о. начальника УСБУ області Володимир Гелетей. Вони також вручили бійцям грамоти.

Від імені керівництва закарпатської міліції слово мав начальник управління кадрів УМВС області полковник міліції Василь Корсак.

- Ми гордимося вами, - наголосив полковник Корсак. - Низький уклін вам, герої. Щира подяка вашим рідним: батькам, дружинам, дітям. Щастя вам усім, міцного здоров′я й успіхів у житті. Слава Україні!

Велику групу бійців 15-го батальйону було нагороджено Почесними грамотами УМВС України в Закарпатській області.

До речі, начальник міліції Сергій Шаранич, перебуваючи в зоні АТО в липні місяці, особисто бачив умови, в яких несли нелегку службу наші військові .Тоді для наших захисників було передано декілька десятків тонн волонтерської допомоги.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Луцьке підприємство ...

КОМЕНТАРІ