В Закарпатській області причину загорання автомобіля в Мукачеві з`ясують експерти

В Закарпатській області причину загорання автомобіля в Мукачеві з`ясують експерти

04.10.14 14:37 0 739
Посеред ночі, близько 02.50 год, до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції на лінію «102» надійшло повідомлення від пожежників про займання автомобіля марки «Skoda Octavia» на вул.Митрака у м.Мукачеві.

На місце пригоди одразу виїхали правоохоронці. Як з`ясували працівники слідчо-оперативної групи міського відділу, автомобіль був припаркований під вікнами триповерхового будинку. Власники проживають на третьому поверсі. Спалах під вікнами будинку побачили самі власники, які намагались спочатку самотужки загасити вогонь. Проте коли спроби виявились марними, викликали пожежників.

За словами власника автомобіля, місцевого підприємця, ніяких погроз від недоброзичливців у його бік не було. Наразі призначено низку пожежо-технічних експертиз, після яких стане достеменно зрозумілою причина займання автомобіля.

Внаслідок загорання вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля, передні крила, капот, бамперну решітку. Розслідування триває.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Причину пожежі буде встановлено після висновку експертів.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: для ...

КОМЕНТАРІ