Бюджети місцевих громад Хмельниччини додатково отримали 65 мільйонів гривень

Бюджети місцевих громад Хмельниччини додатково отримали 65 мільйонів гривень

04.10.14 09:18 0 597
З початку року до місцевих бюджетів нашого краю надійшов 1 мільярд 410 мільйонів гривень податкових доходів, що на 43 мільйоніи більше, ніж торік.

Загалом прогнозні показники виконані майже на 105 відсотків, як наслідок, додатково бюджети місцевих громад області збагатилась на 65 мільйонів гривень.

Традиційно у їх дохідній структурі домінуючу частку займає податок на доходи фізичних осіб. Наразі його збір перевищив 1 мільярд гривень, що на 56 мільйонів більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Другою за фінансовою потужністю складовою доходів місцевих скарбниць стала плата за землю. Протягом дев'яти місяців 2014 року подільські землекористувачі спрямували до казни понад 180 мільйонів гривень, у порівнянні з минулорічними показниками вони наростили сплату на 7,8 мільйона.

Третє місце у наповненні місцевих бюджетів Хмельниччини належить малому бізнесу краю. Власне, «спрощенці» спрямували до місцевих бюджетів 133 мільйони гривень єдиного податку, перевищивши минулорічні результати на 15,5 мільйона гривень.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Ужгородщині міліція ...

КОМЕНТАРІ