На Хмельниччині працівники УМВС провели практичне заняття для співробітників ДСНС

На Хмельниччині працівники УМВС провели практичне заняття для співробітників ДСНС

04.10.14 10:40 0 615
Бойові дії на Сході України продовжуються. В таких умовах наше суспільство повинно бути готове морально та фізично надати допомогу своїм співвітчизникам. У першу чергу це стосується працівників аварійно-рятувальних підрозділів. Адже саме вони проводять відновлювальні роботи, у разі необхідності надають першу долікарську допомогу, а крім того повинні знати як захистити себе та оточуючих.

Тому, 3 жовтня за ініціативи начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Бориса Болібруха працівники УМВС провели практичне заняття для співробітників ДСНС. Метою якого є поглиблення знань рятувальників щодо поведінки під час проведення аварійно-рятувальних робіт у зоні антитерористичної операції.

Під час заняття рятувальники вивчали загальну будову стрілецької зброї, основні питання щодо евакуації потерпілих і надання їм першої долікарської допомоги, адже кожна людина, у разі виникнення надзвичайної ситуації, повинна знати, як поводитися самому і як допомогти ближньому до приїзду екстрених служб. Керівники двох структур домовилися про подальшу більш поглиблену співпрацю щодо вдосконалення навичок користування стрілецькою зброєю під час стрільб на полігонах обласного центру.

Нагадаємо, що діяльність Державної служби України з надзвичайних ситуацій спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через міністра внутрішніх справ України. Таке рішення забезпечує більш ефективну координацію сил і засобів держави в умовах загрози зовнішньої агресії, підривної діяльності диверсійно-терористичних груп в окремих регіонах країни і дозволить забезпечити більшу оперативність і злагодженість роботи у ході проведення антитерористичної операції.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ