На Хмельниччині міліціонери вилучили агітаційні листівки з компрометуючою інформацією щодо кандидата в депутати

На Хмельниччині міліціонери вилучили агітаційні листівки з компрометуючою інформацією щодо кандидата в депутати

04.10.14 12:58 0 676
Близько півночі співробітники Віньковецького райвідділу міліції у селі Зіньків зупинили автомобіль «Шевроле Лачетті» під керуванням 26-річного мешканця Хмельницького. Увагу правоохоронців привернули два білі поліетиленові мішки, заповнені паперами.

Після огляду вмісту мішків з'ясувалося, що чоловік перевозив близько 20 тисяч агітаційних листівок з компрометуючою інформацією щодо одного з кандидатів у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №191. Окрім іншого, листівки не містили відповідних реквізитів виробника та інформації про тираж.

Наразі вирішується питання про притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності за статтею 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення — Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск. Відповідно до санкції статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу на громадян у розмірі від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів, а на посадових осіб — від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадське формування ...
Наступна новина: На Тернопіллі за ініціативи ...

КОМЕНТАРІ