На Екуменічному тижні вчили розробляти грантові проекти та формувати команду

На Екуменічному тижні вчили розробляти грантові проекти та формувати команду

04.10.14 09:32 0 663
У рамках VII Екуменічного соціального тижня в Українському католицькому університеті відбувся BarCamp «Ініціативна молодь: вимога часу – потреба суспільства». Учасники BarCamp взяли участь у майстер-класах та творчій майстерні.

Про це повідомили організатори Екуменічного тижня.

Тренінг «Розробка грантових проектів» провела Олександра Сладкова, начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту розвитку Львівської міської ради. Тренер ознайомила присутніх із обов’язковими складовими грантів, розроблених під певний проект. За її словами, проект – це впровадження нової практики в середовище з метою того, щоб після його закінчення практика «прижилася». Грантовий проект має мати чіткий початок і кінець, цілі та чітко окреслені результати.

«В роботі з написання проектів часто здається, що 80% зусиль не мають результатів. Тільки невелика кількість конкурсів виграється. Але результат насправді є. Кожна проектна пропозиція – це шанс досконало вивчити проблемне питання та віднайти оригінальне рішення. І ніхто не забороняє повернутись до ідеї в майбутньому, якщо вона того варта», – зазначила Олександра Сладкова.

Майстер-клас «Команда моєї мрії» провела Ольга Садоха, керуючий партнер та співзасновник тренінгового майданчику River Of Knowledge, бізнес-тренер. Вона розповіла присутнім про критерії, за якими необхідно обирати учасників своєї команди.

«Дуже важливо, аби люди, які працюють разом, мали спільні цінності» – наголосила Ольга Садоха.

Анастасія Фомічова, віце-президент Асоціації українських студентів у Франції, розповіла учасникам BarCamp’у про діяльність організації, співпрацю Асоціації з українськими студентами, підтримку Майдану.

Опісля відбулася творча майстерня «Друзі Спільноти «Лярш-Ковчег» діляться досвідом». Члени Спільноти «Лярш-Ковчег», яка займається з людьми з особливими потребами, провели захопливий майстер-клас з миловаріння. Спільно створені вироби продаватимуться на Виставці-ярмарку соціальних організацій 4 жовтня. Усі виручені з продажу мила кошти підуть на допомогу організації «Лярш-Львів».

BarCamp «Ініціативна молодь: вимога часу – потреба суспільства» завершився показом біографічного фільму про Богдана Гаврилишина. Підсумовуючи продуктивний день, можна відзначити, що ініціативність – яскрава риса нашої молоді.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація про стан ...
Наступна новина: Бруно Гама: "Нічия - ...

КОМЕНТАРІ