«Золотий лев» закриває двері. Афіша

«Золотий лев» закриває двері. Афіша

04.10.14 13:43 0 752
У неділю завершується фестиваль театрального мистецтва «Золотий лев», однак «Контрасти» продовжуватимуть тішити львівську публіку незабутніми концертами, які готують гості фестивалю. Та Львів приготував, крім цих двох заходів, й інші не менш цікаві події.

Зокрема, виставку «Благодійність крізь призму об’єктива». Це мандруюча експозиція реальних емоцій, на якій представлені 40 фотографій, обрані з 550 фоторобіт, що надійшли з усіх куточків України. Фотовиставка пропонує відвідувачам нетривіальні сюжети про людей, які нечасто потрапляють у кадр, однак завжди привертають увагу. Теми світлин – робота з дітьми, які народилися в колоніях суворого режиму; клоунотерапія з важкохворими дітьми, боротьба за права людей.

Також у Львові на вул. Коперника, 29 можна побачити «Плетиво СноВидінь» від Ксенії Лиськевич. Це перша повномасштабна експозиція неповторних ловців снів від молодої авторки. Всі роботи концептуальні, виготовлені з екологічних матеріалів та мають особливий авторський дизайн.

На пл. Ринок, 13 можна дізнатися «Про що мовчать подушки?».

Міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти» другий тиждень дарує Львову найкращу музику. На цих віхідних у рамках фестивалю відбудеться три концерти.

У суботу о 18.00 меломанів запрошують послухати концерт, присвячений Анджею Хлопецькому і Яремі Якубяку. На концерті звучатиме камерна музика Юрія Ланюка, Богдани Фроляк (UA) та Павла Микетина (PL).

О 20.00 відбудеться вечір до 85-річчя з дня народження видатного польського композитора, драматурга, музичного критика Боґуслава Шеффера, який народився у Львові.

У неділю «Контрасти» подарують львів’янам «Польсько-українські музичні діалоги». Відомий львівський піаніст, заслужений артист України Йожеф Ермінь та Академічний симфонічний оркестр виконають твори Ігоря Щербакова, Ганни Гаврилець, Анджея Пануфніка, Єжи Корновіча.

XXV Міжнародний фестиваль театрального мистецтва «Золотий лев» уже закінчується. На вихідних львівська публіка має останній шанс побачити спектаклі театрів з інших міст і навіть країн.

У суботу о 17.00 у Першому українському театрі для дітей та юнацтва білоруський колектив «Ч» покаже виставу «Дзяди».

О 18.00 у рамках «Золотого лева» актори львівського театру ім. М. Заньковецької запрошують на спектакль «Назар Стодоля».

У неділю ж «Золотий лев» запрошує на нельвівські постановки. О 17.00 у театрі «Воскресіння» відбудеться моновистава театру у кошику «Річард після Річарда» за історичною хронологією Вільяма Шекспіра «Річард ІІІ».

О 19.00 «Золотий лев» закриють у театрі ім. М. Заньковецької виставою київського театру «Квітка Будяк».

Та львівські театри на вихідні підготували ще багато цікавого. Що саме, читайте нижче. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера о 18.00 кличе на «Набукко».

Театр ім. Лесі Українки запрошує о 19.00 побачити «Готель поміж двох світів».

Перший український театр для дітей та юнацтва об 11.00 запрошує на «Ляльку Реґґеді Енн».

О 12.00 та 14.00 театр «І люди, і ляльки» покаже «Бабусину таємницю». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

У Львівській опері о 12.00 відбудеться спектакль «Наталка Полтавка», а о 18.00 – «Корсар».

Драмтеатр ім. Лесі Українки запрошує у неділю на два спектаклі: о 12.00 відбудеться вистава для малечі «Вінні Пух та всі-всі-всі», о 19.00 – «Блюз розбитих сердець».

О 15.00 у Першому українському театрі для дітей та юнацтва відбудеться вистава «Пеппі Довгапанчоха».

Театр «І люди, і ляльки» тричі, о 12.00, 14.00, 16.00, кличе побачити виставу «Хрясь рятує друзів».

У суботу багато львів’ян спостерігатимуть за поєдинком Олександра Усика, який проведе перший титульний бій у своїй професійній кар’єрі на стадіоні «Арена Львів».

Протистоятиме олімпійському чемпіонові Лондона-2012 інтернаціональний чемпіон WBF і чемпіон Південної Африки Деніел Брюер (24-5-1, 21 КО). На кону бою – пояс інтерконтинентального чемпіона WBO.

У неділю у Львові відбудеться Благодійний осінній ярмарок квітів. Колектив садового центру «ГалСад» проводитиме такий захід уже вшосте. Втім, цьогоріч він буде благодійним – усі зібрані кошти буде спрямовано на потреби військових.

В рамках заходу на дітей чекають конкурси та гостинці, на дорослих – майстер-класи та консультації з догляду за рослинами. МУЛЬТИКИ

«Клуб Вінкс. Таємниця морської безодні». Трікс повернулися! Вони хочуть заволодіти імператорським троном, щоб активувати величезну силу, але випадково будять Політею – злу німфу, досі прокляту трьома древніми відьмами. Вона готова укласти угоду з Трікс. Політея розповідає їм про те, що для активації трону їм потрібно звільнити Трітаннуса з Облівіона, але до цього їм потрібно роздобути життєву силу Короля. Трікс відразу подумали про Скай, який є королем Еракліона і до того ж нареченим Блум. Відьми відправляються в Гардені, де Блум і Скай проводять час разом.

НОВИНКИ

«Дракула. Невідома історія» (жахи, фентезі, бойовик, драма, військовий). Влад Дракула був видатним правителем, воїном і пристрасним чоловіком. Але доля звела його з ворогом, підступність якого не знала меж. І тоді Дракула уклав угоду: нелюдська сила в обмін на дрібничку – безсмертну душу.

«Загублена» (трилер, драма). Все було готове до святкування п’ятирічного ювілею подружнього життя, коли раптом зник один з винуватців цієї урочистої події. Залишилися сліди боротьби в будинку, кров, яку намагалися стерти, і ланцюжок «ключів» в грі під назвою «Полювання за скарбами».

Красива, розумна і неймовірно винахідлива дружина щорічно влаштовувала її для свого коханого чоловіка. І схоже, ці ключі, розміщені нею тут і там дивні записки і не менш дивні дрібнички дають єдиний шанс дізнатися про долю зниклої. Ось тільки чи не доведеться «мисливцеві» під час пошуку розкрити світові і кілька власних не вельми приємних таємниць?

«Кохання – найкращі ліки» (комедія). Роман Фобер – дивак і іпохондрик. Він ніколи не був одружений. Все його життя зводиться до того, щоб вишукувати у себе симптоми страшних, насправді не існуючих хвороб. Кожною знахідкою він прагне поділитися зі своїм єдиним другом – доктором Дмитром Звенкою. Дмитро вирішує допомогти Роману знайти жінку і таким чином вилікувати його від постійної іпохондрії, яка стає нестерпною.

«Теорія Змови. Зулу» (трилер, драма, кримінал). У Південній Африці, де ще панує апартеїд, двоє поліцейських розшукують вбивцю молодої дівчини в негритянських гетто і в фешенебельних районах Кейптауна. Це розслідування переверне життя героїв і змусить їх боротися зі своїми внутрішніми страхами.

ФІЛЬМИ, ЩО ПОКАЗУВАЛИ

«Такі красиві люди» (українська драма). Це історія про двох подруг, Марту та Любу, які, втікаючи від метушні великого міста, оселились на березі моря якнайдалі від людей. Із Любою її щаслива родина: добрий, дивакуватий чоловік та восьмирічний син. У Марти – невдалий досвід у шлюбі, успіхи в рибальстві, піаніно та самотність. Разом вони влаштовують домашні вистави, читають вірші та слухають музику. Проте Марті не вистачає справжнього тепла. У її житті з’являється Іван, невдаха-письменник, який повинен вирішити, чи вартий він сильних почуттів та чи зможе ще покохати.

«Відкриті вікна» (бойовик, трилер, кримінал). Нік – фанат актриси Джилл Годдард і редактор її неофіційного сайту. Він виграє конкурс, головний приз у якому – вечеря із зіркою після презентації її нового фільму. Під час онлайн-репортажу з презентації, яка транслюється через сайт Ніка, лунає дзвінок і чоловік, який представився Кордом, повідомляє йому, що вечеря скасована. Нік навіть не підозрює, що став пішаком у грі, мета якої – вбивство Джилл. Йому доведеться застосувати всю свою хитрість і знання, щоб виплутатися з цієї історії і врятувати улюблену актрису.

«Праведник» (бойовик, трилер, кримінал). Захистивши ледь знайому повію, герой змушений вступити в сутичку з ЦРУшниками-перевертнями в погонах і російськими бандитами. Фінал у цієї війни був би передбачуваний, якби герой не був спецназівцем у відставці, що тільки почав життя з чистого аркуша.

«Той, що біжить лабіринтом» (фантастика, бойовик, трилер, детектив). Головний герой – підліток Томас, який прокидається в ліфті, але нічого не пам’ятає, крім свого імені. Він опиняється серед 60 підлітків, що навчилися виживати в замкнутому просторі. Раз в 30 днів прибуває новий хлопчик. Група хлопців живе у «Притулку» вже два роки. Вони харчуються тим, що вдається виростити на землі, і намагаються знайти вихід з лабіринту, який оточує їх місце проживання. Але одного разу з’являється дівчинка в комі.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковинська міліція ...

КОМЕНТАРІ