У Самборі поховають ще одного загиблого у зоні АТО

У Самборі поховають ще одного загиблого у зоні АТО

04.10.14 10:22 0 648
З-під Донецька в Самбір Львівської області привезли тіло вбитого у зоні АТО старшого прапорщика саперної військової частини 44-річного Тараса Вислоцького.

Про це повідомив кореспондент IA ZIK.

Із Самбора у складі групи бійців інженерно-технічних військ Тарас Вислоцький вирушив на Схід 11 вересня. У зоні АТО за сорок кілометрів від Донецька його спіткала лиха година. За загиблим у місті оголошена триденна жалоба.

Жителі вул. Східної, що на околиці Самбора, де проживав Тарас Вислоцький, учні школи зустрічали загиблого з усіма почестями. Його рідну вулицю дівчата посипали живими квітами, обабіч тротуарів молоді та старі перед Героєм ставали на коліна. Віддали шану героєві АТО представники міської влади.

Труна з тілом вбитого у зоні АТО старшого прапорщика саперної військової частини 44-річного Тараса Вислоцького. Фото: ZIK

Поховають загиблого в зоні АТО завтра на міському цвинтарі. Перед тим труну з тілом воїна для прощання встановлять на площі Пам’яті, де споруджено пам’ятники Провіднику ОУН Степану Бандері, сотнику УПА Степану Стебельському «Хріну», героям Небесної сотні, а також встановлять у залі органної та камерної музики – тут відбудеться громадська панахида.

Загалом з часу АТО в цій зоні бойових дій загинуло вісім жителів Самбора та сіл району.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Британський прем’єр ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ