«Культурний проект»: Кошти від лекцій «Історія України за 120 хвилин» скерують на армію

«Культурний проект»: Кошти від лекцій «Історія України за 120 хвилин» скерують на армію

04.10.14 11:39 0 672
У Києві в рамках «Культурного проекту», який включає в себе лекції з мистецтва, відомий львівський історик, науковець Ярослав Грицак розкаже «Історію України за 120 хвилин».

Про це повідомляється на сайті «Культурного проекту».

«Ідею 120 хвилин «Культурному проекту» запропонував львівський історик Ярослав Грицак, коли ми звернулися до нього з пропозицією прочитати курс з історії України. Ми вирішили не обмежуватись тільки однією лекцією, а започаткували цикл лекцій від провідних українських фахівців у різних галузях. Відповідно, перша лекція з циклу 120 хвилин буде від пана Ярослава, й почнемо ми з основи основ сучасного українця – «Історії України», – зазначають організатори.

Як зазначається, половина коштів, отриманих за квитки на лекцію, будуть передані на підтримку українських військових на сході України.

«Історія України за 120 хвилин» у викладі Ярослава Грицака є спробою розповісти наше минуле без надмірної уваги до фактів і діячів, а як про суму певних і то глобальних процесів. Такий спосіб найкраще відповідає нашій добі – добі глобалізації і блогів, а також потребі моменту, коли Україна виходить з тіні інших імперій і шукає собі місця в новому світі», – зазначається на сайті «Культурного проекту».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькій художній школі ...
Наступна новина: Володимир Гунчик: Кожен ...

КОМЕНТАРІ