Андрій Тягнибок: "Бескидський" тунель побудуть вчасно"

Андрій Тягнибок: "Бескидський" тунель побудуть вчасно"

04.10.14 12:44 0 604
Найбільший в Україні гірський тунель "Бескидський" побудують за графіком. Про це 3 жовтня 2014 року повідомив народний депутат України свободівець Андрій Тягнибок, який безпосередньо долучився до втілення в життя цього проєкту.

За словами депутата, під час заворушень на Донбасі довелось на два тижні призупинити будівельні роботи, адже припинилось постачання вибухівки, яку виготовляють на сході України. Зараз амоніт для вибухових робіт везуть аж із Болгарії.

"На уже пройдено 550 метрів із майже 2 кілометрів майбутнього тунелю. Складність робіт полягає в тому, що пісковик, який залягає у гірській породі, є надзвичайно твердим. Тому доводиться для вибухових робіт закладати по півтонни вибухівки, а за 30 метрів розташований старий тунель, якому 127 років, він в аварійному стані й може будь-якої миті завалитись", – повідомив свободівець.

Свого часу будівництво "Бескидського" тунелю було під загрозою, адже Евросоюз призупинив угоду, за якою надавав кошти на спорудження цього стратегічного об'єкта. "Тоді довелося докласті усіх зусиль, щоб угоду з Европою було підписанао, – каже Андрій Тягнибок. – А під час поїздки в село Опорець на Сколівщині працівники фірми, що виконує будівельні роботи, запевнили – роботи, що тривають за графіком, буде виконано вчасно".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові встановлять ...
Наступна новина: У Волинській області “Кожна ...

КОМЕНТАРІ