Михайло Блавацький: "До відновлення доріг треба залучати підприємства, які їх знищують"

Михайло Блавацький: "До відновлення доріг треба залучати підприємства, які їх знищують"

04.10.14 13:37 0 717
Стан доріг на Львівщині за останні півтора року суттєво погіршився. Про це 1 жовтня 2014 року заявив народний депутат України Михайло Блавацький під час програми "Вечір у Львові" на ТРК Львів. На його думку, відновлювати дороги повинні ті, хто їх псує.

"На жаль, за останній час стан доріг на Львівщині суттєво погіршився. До прикладу, на ділянці Великі Мості – Червоноград від траси залишився тільки напрямок. Тому цю частину дороги потрібно було ремонтувати в першу чергу. вже завершено 2 кілометри дороги – це капітальне будівництво з гарантією основи на 10 років і покриття на 3 роки. Будемо звертатися до Мінфіну та до голови уряду, аби нам надали ще 20 мільйонів гривень на завершення ще 6 кілометрів, щоби завершити усі роботи до зими", – заявив депутат.

Свободівець переконаний, що потрібно також звернути увагу на великі підприємства, які своєю технікою нищать дороги. "Є вуглевидобувні підприємства, які своїми автомобілями возять вугілля по 40 тонн, це практично вагони, які їздять автошляхами. Яка дорога це витримає? Тому до відновлення доріг треба залучати підприємства, які їх знищують", – наголосив Михайло Блавацький.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Про стан пасажирських ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ