У Львівській області у Червонограді зловмисник викрав банківську картку у пенсіонера

У Львівській області у Червонограді зловмисник викрав банківську картку у пенсіонера

04.10.14 10:34 0 632
На Львівщині працівники міліції встановили особу зловмисника, котрий ввечері викрав банківську картку у 64-річного нетверезого чоловіка.

До правоохоронців Червоноградського міського відділу міліції зі заявою, 2 жовтня звернувся 64 – річний місцевий мешканець та повідомив про те, що близько 23.00 години коли він знаходився у барі, в нього викрали банківську карточку. Сума завданих збитків становить 4 тисячі гривень.

Проведеними заходами працівники міліції встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий, непрацюючий 34 - річний місцевий мешканець, котрий скориставшись безпорадністю чоловіка викрав у нього банківську картку та зняв з неї кошти в сумі 4 тисячі гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України (крадіжка).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ