У Львівській області у Стрию правоохоронці викрили неповнолітню шахрайку

У Львівській області у Стрию правоохоронці викрили неповнолітню шахрайку

04.10.14 11:21 0 762
Стрийські працівники міліції встановили особу зловмисниці, котра обманом заволоділа мобільним телефоном 25-річного місцевого мешканця. Нею виявилась неповнолітня стриянка

До Стрийського міського відділу міліції, 30 вересня звернувся 25-річний мешканець одного з сіл Стрийського району з проханням розшукати зловмисницю, яка «прихопила» його мобільний телефон.

«Трапилось це, 29 вересня, на одній з центральних вулиць міста. До мене підійшла незнайома дівчина та попросила для термінової розмови дати їй мій мобільний телефон. Нічого не підозрюючи, віддав телефон у руки шахрайки. Вона якийсь час з кимось спілкувалася по телефону, а потім зникла у невідомому напрямку», - розповів потерпілий.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 15-річна місцева мешканка, яка вже мала неприємності з Законом.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Досудове слідство триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До продажу на аукціоні ...
Наступна новина: До Рівного з’їхались ...

КОМЕНТАРІ