В Житомирській області рятувальники вивільняли пасажирів із понівеченого внаслідок ДТП мікроавтобуса

В Житомирській області рятувальники вивільняли пасажирів із понівеченого внаслідок ДТП мікроавтобуса

04.10.14 16:46 0 626
03 жовтня о 03:54 на пункт зв’язку 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на 183км траси Київ-Чоп поблизу с. Курне.

До служби порятунку «101» зателефонував черговий районного відділу УМВС в області. Правоохоронець зауважив, що необхідна допомога надзвичайників у вилученні загиблих та травмованих з пошкодженого авто.

Рятувальники, які прибули до місця пригоди з’ясували, що мікроавтобус «Mercedes-benz sprinter» рухався з Івано-Франківська в напрямку Києва. Водій з якихось причин не впорався з керуванням і мікроавтобус вилетів у кювет та перевернувся. У транспортному засобі знаходилося 15 пасажирів.

На момент прибуття надзвичайників на місці аварії вже було три карети швидкої допомоги. Бійці ДСНС деблокували трьох травмованих пасажирів. Спочатку вони допомогли вивільнитись з металевої пастки жінці, яка застрягла біля задніх дверцят. Постраждала отримала травму плеча і не могла самостійно залишити автомобіль. Ще двом чоловікам зажало ноги. Рятувальники за допомогою бензорізу деблокували їх та передали до рук медиків.

Внаслідок пригоди 2 особи загинуло та 8 травмовано. Останніх з пошкодженнями різного ступеня тяжкості було доставлено до Червоноармійської центральної районної лікарні. Ще 5 пасажирів від госпіталізації відмовилися. Наразі фахівці встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: міський голова ...

КОМЕНТАРІ