Житомирщина: у концертній програмі для поранених захисників Вітчизни заспівали юні рятувальники із гімназії №3 та працівник прес-служби Управління ДСНС області Ірина Коваль

Житомирщина: у концертній програмі для поранених захисників Вітчизни заспівали юні рятувальники із гімназії №3 та працівник прес-служби Управління ДСНС області Ірина Коваль

04.10.14 15:36 0 767
У Житомирському військовому шпиталі відбувся концерт для солдатів, які проходять лікування та реабілітацію після бойових дій в зоні АТО. Організатором цього заходу стала Житомирська міська гімназія №3, талановиті учні якої відомі не лише в області, а й серед багатотисячної армії юних пожежних України, адже тут створена і упродовж 10 років діє найкраща команда ДЮП «Непосидючі». Тож для військовослужбовців юні рятувальники разом із іншими учнями гімназії та навіть чотирирічними дітьми із хореографічної студії «Ніка» презентували яскраву патріотичну концертну програму під назвою «Сила. Відвага. Честь.».

- До підготовки свята для наших захисників школярі віднеслись з особливим натхненням, - розповіла директор гімназії Марія Дорошко. – Коли ми вирішили влаштувати цей захід, учні стрімголов почали пропонували різні ідеї. Адже вони розуміють, як зараз солдатам необхідна наша підтримка і позитивний настрій. Реалізували ж їхні побажання креативні творчі особистості - педагог-організатор Лілія Бляшук та керівник позакласної гурткової роботи Антоніна Тугас.

Шаленими оплесками військовослужбовці зустріли дует «Полісянки» у складі випускниць гімназії №3 Аліни Дмитрук та Ірини Коваль. У шкільному минулому обидві були членами команди дружин них пожежних «Непосидючі». А нині Ірина працює у прес-службі обласного Управління ДСНС, Аліна – активний учасник усіх акцій та заходів, що проходять під егідою рятувальної служби і рідної гімназії. Вони відкрили концерт піснею про любов до України «Калинові острови», автором якої є житомиряни Володимир Савченко і Костянтин Яновський. Свого часу ця пісня була гімном одного із телевізійних фестивалів України, а на Чорнобильському вечорі-реквіємі до сліз пройняла загартованих і мужніх пожежних-ліквідаторів. Тож і цього разу допомогла підняти дух солдатам та позитивним настроєм налаштувати їх на швидке одужання.

Під час концерту юні таланти співали, танцювали, показували театралізовані сценки, а юний дюпівець Іван Гулак веселив усіх дотепними гуморесками. У фіналі 40 учасників концерту під символіку України заспівали пісню з непохитною вірою у Перемогу «Надія є!».

Наприкінці виступів діти вручили солдатам власноруч зроблені подарунки - малюнки, листи, поробки, медалі та обереги. Гімназія презентувала ікону Божої Матері, яку власноруч зробили батьки разом зі своїми дітьми. Також госпіталю передали кошти зібрані на дитячому шкільному ярмарку та засоби особистої гігієни.

У ДСНС України у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Захисник Локерена: "Ми ...
Наступна новина: На Тернопіллі на 39,1% ...

КОМЕНТАРІ