Володимир Хомко: „Більш впливової групи населення ніж вчителі, в державі немає”

Володимир Хомко: „Більш впливової групи населення ніж вчителі, в державі немає”

04.10.14 15:12 0 726
2 жовтня у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти. В урочистостях взяли участь представники влади, управління освіти міста та головні винуватці святкування - освітяни Рівного.

Не випадково, що День вчителя святкують саме восени. Адже осінь - пора врожаю, так само і вчителі сіють рясний врожай в душах підростаючого покоління.

Освітян краю привітав й міський голова Рівного Володимир Хомко, який наголосив на тому, що тільки завдяки зусиллям вчителів діти можуть стати розумними, а у майбутньому і успішними. Крім того, очільник міста нагородив окремих освітян почесними грамотами та преміями.

- Хай не ображаються на мене представники інших професій, також надзвичайно важливих, але більш сентиментальної і відповідальної речі ніж привітати вчителів, я в своїй роботі не бачив. Щороку ми збираємо кращих вчителів або в Палаці дітей та молоді або в театрі для того, щоб подякувати їм за їх надзвичайно важливу, відповідальну, нелегку і, нажаль, не саму високооплачувану працю.

У нашому місті працює шість тисяч двісті вчителів. З сім'ями – це майже 10% мешканців обласного центру, а якщо врахувати, що до вчительських слів прислуховуються не лише діти, а й їх батьки, то скажу відверто, що більш впливової групи населення в державі немає.

Саме від вчителів, як ні від кого, залежить майбутнє нашої країни. Отож, вітаючи їх зі святом, бажаю їм добра і здоров'я. Бажаю їм миру, а ще бажаю, щоб результатом їхньої роботи були хороші і розумні діти, а потім - члени нашого суспільства і процвітаюча Україна, - сказав міський голова.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У юних вихованців ...
Наступна новина: Правоохоронці Волині ...

КОМЕНТАРІ