У Рівному на пагорбі Слави вандали пошкодили елементи дитячого майданчику

У Рівному на пагорбі Слави вандали пошкодили елементи дитячого майданчику

04.10.14 17:38 0 673
Як відомо, близько двох місяців тому у Рівному на пагорбі Слави було урочисто відкрито дитячий майданчик (гойдалки, пісочницю, ігровий автомобіль, лавочки тощо). А вже цими днями невідомі вандали чимось важким і гострим пошкодили гірку та зняли деякі елементи з дитячого автомобіля.

- Здивувати мене практично неможливо, адже з 20-30 дитячих майданчиків, які щороку встановлює міська влада, половина до зими – „не доживає”. Нажаль, з цієї точки зору ми до Європи не наблизились ні на крок.

Безумовно, мене обурило те, що на дитячій гірці вандалами було прорубано металічний лист та відламано колесо в іграшковому автомобілі. Наразі мною віддано відповідні доручення, вже найближчим часом усе це буде відремонтовано.

В майбутньому ми будемо регулярно слідкувати за станом цього майданчику, адже він стоїть не у дворі житлового будинку, а в парку. Тож, у разі чого, будемо одразу ремонтувати. Відповідатиме за це комунальне підприємство „Трест зеленого господарства”, - так прокоментував ситуацію міський голова Володимир Хомко.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ