Рівненські правоохоронці повернулись із зони АТО

Рівненські правоохоронці повернулись із зони АТО

04.10.14 09:45 0 606
Керівники обласної міліції, колеги-правоохоронці, родичі та друзі зустрічали міліціонерів, які щойно прибули зі східного регіону України, як справжніх героїв.

51 правоохоронець з обласного управління внутрішніх справ та міськрайорганів міліції Рівненщини несли службу в зоні АТО відповідно до своїх функціональних обов'язків. всі вони дякувати Богу повернулися додому живими і неушкодженими.

Начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов привітав підлеглих з поверненням та подякував їм за мужність та героїзм, які вони виявили у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність Присязі правоохоронця та незламність духу. Він зазначив що, усі вони отримають чергові спеціальні звання в порядку заохочення.

- Спасибі вам за те, що ви зробили там, на неспокійному сході, дякуємо за сумлінне виконання службового обов'язку і головне: спасибі, що повернулися живими й неушкодженими у свою частину, до своїх родин, - сказав до бійців заступник начальника УМВС Павло Алєксєєнко.

Адже цей зведений загін з числа рівненських правоохоронців ніс службу на блокпостах, наші бійці допомагали переселенцям, супроводжували колони з військовою технікою, охороняли громадський порядок, а також брали участь у бойових операціях.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ