У Рівненській області затримали водія по "гарячих слідах"

У Рівненській області затримали водія по "гарячих слідах"

04.10.14 13:40 0 630
Вчора близько 17 години, до чергового по управлінню ДАІ надійшла інформація про те, що в селі Верхів Острозького району невстановлений водій автомобіля «DAF» з напівпричіпом здійснив наїзд на автобус «БАЗ» після чого з місця пригоди зник.

Приїхавши на місце події працівники ДАІ встановили, що автобус «БАЗ» рухався по маршруту «Рівне-Острог». Водій зупинився на посадковому майданчику для зупинки маршрутних транспортних засобів, щоб висадити пасажирів, в цей момент водій автомобіля «DAF» допустив зіткнення з вище вказаним автобусом та продовжив рух далі.

Внаслідок зіткнення один з пасажирів автобуса, 48-річний житель Острозького району, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в хірургічне відділення Острозької ЦРЛ.

На пошуки автомобіля, який здійснив ДТП, черговим по УДАІ УМВС було орієнтовано всі наряди ДАІ, які в той час неподалік несли службу.

І вже за декілька хвилин автомобіль з характерними ознаками для ДТП було помічено та зупинено працівниками ДАІ Острозького району в селі Грем'яче Острозького району.

За кермом транспортного засобу перебував 35-річний житель міста Хмельницький.

− Під час спілкування з водієм вантажівки ми помітили, що у нього присутні явні ознаки алкогольного сп'яніння. Водія було доставлено у медичний заклад для визначення стану сп'яніння. Відповідно до висновку медиків було встановлено, що рівень алкоголю в організмі водія перевищує допустиму норму більш ніж удесятеро, − розповідає начальник ВДАІ з обслуговування Острозького району Сергій Мартинюк.

Пізніше водій автомобіля «DAF» пояснив правоохоронцям, що він випив 200 грам горілки та пляшку пива. Сідати за кермо не планував, але обставини змінилися. Свою провину чоловік повністю визнає, проте пояснити чому не зупинився після зіткнення з автобусом − не зміг.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. На даний час працівники міліції встановлюють обставини даної автопригоди.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Блавацький: ...
Наступна новина: Начальник УМВС Волині Петро ...

КОМЕНТАРІ