У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

04.10.14 16:04 0 725
За добу до міліції надійшло 23 повідомлення про скоєння крадіжок. За 22 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— підприємець з Рівненського району повідомив до міліції, що в ніч на друге жовтня року в одному з кафе у селі Олексин було пошкоджено віконні грати та розкидані продукти харчування. Правоохоронці на місці події встановили, що з магазину викрадено гроші в сумі 900 гривень та продукти харчування. Зловмисник проник до приміщення через вікно. Сума збитку встановлюється.

— Любов з Рівного повідомила до міліції, що з її помешкання викрали ноутбук «Леново». Зловмисники проникли у квартиру, підібравши ключ до вхідних дверей.

— 36-річний рівнянин повідомив правоохоронців, що в першу половину дня, за його відсутності хтось розбив вікно в будинку. Правоохоронці на місці події встановили, що крім пошкодження вікна, з будинку Олега зловмисники викрали золоті вироби. Сума збитку та найменування золотих виробів встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ