На Тернопіллі в наслідок ДТП поблизу Ангелівки одна особа загинула, одна - травмована

На Тернопіллі в наслідок ДТП поблизу Ангелівки одна особа загинула, одна - травмована

04.10.14 08:41 0 645
Вчора, 2 жовтня, на автодорозі "Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка", при в'їзді в село Ангелівка, Тернопільського району, сталася дорожньо-транспортна за участю автомобілів «ЗІЛ-130» та «Volkswagen T4». Внаслідок зіткнення вантажівки і легківки загинула 65-річна жителька Підволочиська.

Правоохоронці попередньо встановили, що 38-річний водій вантажівки, який рухався у бік Тернополя, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із легківкою. На момент аварії в іномарці перебувало двоє людей: 65–річна пасажирка від отриманих травм загинула на місці події, 39-річний водій в тяжкому стані був госпіталізований.

Як повідомив начальник відділу розслідування ДТП слідчого управління УМВС України в області Віталій Карчевський, за фактом аварії розпочато кримінальне провадження кваліфіковане за частино 2 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Івано-Франківську на ...
Наступна новина: Володимир Гунчик вручив ...

КОМЕНТАРІ