з працівниками Державного архіву Тернопільської області провели інформаційно-роз’яснювальне заняття на протипожежну тематику

з працівниками Державного архіву Тернопільської області провели інформаційно-роз’яснювальне заняття на протипожежну тематику

04.10.14 14:36 0 662
03 жовтня представники Тернопільського міського відділу Управління Держаної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області завітали до Державного архіву Тернопільської області.

Цього дня рятувальники провели для колективу установи інформаційно-роз’яснювальне заняття на протипожежну тематику. Зокрема, у доступній формі вони роз’яснили правила дотримання вимог пожежної безпеки в житлі й побуті, розглянули ряд питань щодо профілактики виникнення пожеж, чи інших надзвичайних ситуацій. Також працівникам Архіву довели основні вимоги Кодексу цивільного захисту України, статистику та основні причини виникнення пожеж й надзвичайних ситуацій та наслідки до яких вони призводять.

Особливу увагу було приділено практичним аспектам, зокрема, порядку дій при виникненні пожеж, чи інших надзвичайних ситуацій. Співробітників навчили правилам утримання та порядку приведення в дію вогнегасників. З цією метою було проведене практичне заняття з використанням первинних засобів пожежегасіння, де всі бажаючі мали змогу особисто, на практиці, за допомогою вогнегасника ліквідувати умовну пожежу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі обговорили ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ