На Тернопіллі представники влади і бізнесу шукали шляхи активної співпраці

На Тернопіллі представники влади і бізнесу шукали шляхи активної співпраці

04.10.14 18:51 0 648
Круглий стіл «Влада та бізнес: шляхи активної співпраці» відбувся 1 жовтня у залі засідань Україно-Нідерландського факультету економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету.

Захід провели з ініціативи департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської ОДА. Участь у круглому столі взяли представники обласної влади, громадських організацій, об'єднань підприємців.

«Ми розуміємо необхідність налагодження діалогу між владою і бізнесом, особливо у сучасних умовах, - наголосив голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк. – Є багато суміжних питань, є різні точки зору, однак важко працювати ефективно без взаємодії. З боку обласної державної адміністрації є низка пропозицій у сфері підприємництва. Сподіваюся, спільними зусиллями ми знайдемо механізми їх реалізації».

Модератор круглого столу, заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра зазначив, що такий формат спілкування має свої переваги і є корисним для представників різних галузей. Особливу увагу він акцентував на розробці нової програми розвитку підприємництва на 2015 рік.

«Не варто підходити формально до розробки програми розвитку підприємництва, - зауважив Леонід Олексійович. – Тому звертаюся до представників бізнесу не бути пасивними і вносити свої пропозиції, щоб вдосконалити проект програми».

У рамках круглого столу учасники обговорили питання переформатування ради підприємців при Тернопільській обласній державній адміністрації; відновлення діяльності обласного Фонду підтримки підприємництва; започаткування інституту уповноваженого з питань захисту прав підприємців; функціонування Асоціації регіонального розвитку та міжнародного співробітництва Тернопільщини «Стратегія успіху», інвестиційний та бізнес-потенціал Тернопільщини та інші актуальні питання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За конопляний ...
Наступна новина: У Донецьку внаслідок ...

КОМЕНТАРІ