На Тернопіллі громадяни мають контролювати прозорість парламентських виборів і зробити правильний вибір

На Тернопіллі громадяни мають контролювати прозорість парламентських виборів і зробити правильний вибір

04.10.14 11:55 0 594
Наближення чергових виборів в Україні до Верховної Ради змушує задуматися, чи будуть ці вибори прозорими. Здавалося б, у новій Україні, яка народилася після Революції гідності, свідомість людей змінилася, і до влади мають прийти тільки справжні патріоти і націоналісті. Проте прихвосні попереднього злочинного режиму, які досі залишаються на керівних посадах, усіма силами намагатимуться потрапити до парламенту і втриматися на теплих місцях.

Відомо, що колишні "регіонали", знаючи, що повністю втратили довіру народу, намагаються пролізти до ВРУ у складі деяких партій, до яких громадяни ставляться позитивно. Це єдиний вихід, який залишився "папєрєднікам".

На цьогорічних виборах до Верховної Ради ми повинні довесті злочинцям, які під опікою Януковича нищили нашу державу, що суспільству вони не потрібні, що є люди, достойні представляти позицію українців із різних регіонів у найвищому законодавчому органі. А щоб не помилитися у виборі, варто лише пригадати, як поводилися політики під час революції, чи були на боці народу, чи не писали заяви до правоохоронних органів на активістів акцій протесту, чи, навпаки, допомагали визволяти майданівців з-під арешту, чи, можливо, байдужо стояли осторонь кривавих подій і мовчали, дивлячись, як вбивають і катують українців, а тепер, коли наш народ частково відстояв свої інтереси і далі бореться з агресором – "увімкнули" патріотизм і роблять вигляд, як сильно переймаються долею України.

Закликаю кожного українця добре обмірковувати свій вибір, ідучи на парламентські вибори. Після того, як у Києві та на сході України загинули тисячі невинних співвітчизників, ми не маємо права помилися! Не маємо права привесті до вдали зрадників, які божаться, що виправилися і змінили політичну позицію, а насправді рвуться до державного керма, щоби далі обкрадати країну. Не можна допустити до Верховної Ради жодного представника бандитської команди Януковича, інакше зрадимо жертв Майдану, а особливо – Небесну сотню.

Не менш важливо стежити, щоби вибори були чесними. Немає гарантій, що певні політики не спробують сфальсифікувати результати волевиявлення. Не можемо покладатися лише на партійних та іноземних спостерігачів. Закликаю громадян прийти на дільниці 26 жовтня 2014 року і особисто проконтролювати, чи немає там якихось порушень. Усі ми повинні відповідально поставитися до цієї справи, адже від цього будуть залежати результати голосування. Доля України залежить від українців. Із новою свідомістю підемо на нові вибори!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львові австрійський ...

КОМЕНТАРІ