Начальник УМВС в Тернопільській області зустрівся із колективом Бережанського райвідділу міліції, дружинами і матерями правоохоронців, які несуть службу в зоні АТО

Начальник УМВС в Тернопільській області зустрівся із колективом Бережанського райвідділу міліції, дружинами і матерями правоохоронців, які несуть службу в зоні АТО

04.10.14 10:17 0 653
«Тридцять відсотків особового складу правоохоронців Тернопільщини уже побували в зоні проведення антитерористичної операції, а це – 426 бійців. на Сході нашої держави перебуває 229 міліціонерів, серед яких – 50 з батальйону «Тернопіль», - про це під час зустрічі з колективом Бережанського райвідділу міліції заявив начальник обласного управління міністерства внутрішніх справ в Тернопільській області Василь Облещук.

- Завдання, яке стоїть перед працівниками міліції - це забезпечення правопорядку в тих населених пунктах, які зараз звільнені від сепаратистів, підтримка безпеки і життєдіяльності на закріплених за нами блок-постахі. Ми несемо службу на 6-ти блок-постах, - повідомив начальник обласного управління міліції.

Де в подальшому нестимуть службу бійці, Василь Облещук наразі не знає. За словами головного міліціонера краю, правоохоронці готові нести службу там, де буде визначено Міністерством, а завдяки меценатам та волонтерам бійці Тернопільщини відправляються на Схід повністю екіпірованими.

Обговорили під час наради і плюси та мінуси роботи правоохоронців Бережанського райвідділу за дев'ять місяців. У ході робочої поїздки керівник також оглянув умови роботи міліціонерів, чергові частини відділу та ізолятор тимчасового тримання.

Зустрівся з ветеранами Бережанського райвідділу і дружинами бійців, які проходять службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Василь Облещук подякував жінкам, які чекають своїх захисників зі сходу нашої держави.

З молитвою на устах щоранку прокидається мати правоохоронці Галина Сернецька.

- З надією в серці молюся і вірю, що мій син і решта воїнів повернуться додому живими та здоровими. Ми їм телефонуємо, підтримуємо один одного. Щиро дякую керівництву, яке запросило нас на цю зустріч і бажаю всім швидше повернутися живими та неушкодженими до рідних домівок. Ми вас чекаємо та любимо, - каже жінка.

Начальник обласного управління міліції пообіцяв і надалі опікуватися родинами правоохоронців та у всьому їм допомагати.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Британський прем’єр ...

КОМЕНТАРІ