У Донецьку внаслідок обстрілу житлових кварталів загинуло двоє мирних жителів - міськрада

У Донецьку внаслідок обстрілу житлових кварталів загинуло двоє мирних жителів - міськрада

05.10.14 08:01 0 698
В Донецьку внаслідок обстрілу житлових кварталів загинуло двоє мирних жителів. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Про це повідомляє офіційний сайт міської ради Донецька.

«У першій половині дня в результаті попадання снарядів пошкоджено житлові будинки №14 і 21 по вулиці Пугачова в Куйбишевському районі. Крім того, зруйновано гараж і споруди у дворі будинку 32 по вулиці Єрмоленко в Київському районі. В даному районі після чергового артобстрілу загинуло двоє мирних жителів», - ідеться в повідомленні.

«Обоє людей загинули від осколкових поранень, несумісних з життям. Труп жінки виявлено за адресою вул. Крупської, 38, труп чоловіка - за адресою вул. Стратонавтів, 109», - зазначили в прес-службі міськради.

У Донецькій міській раді також повідомляють, що станом на 18.00 4 жовтня обстановка в Донецьку вкрай напружена, надходять повідомлення від мешканців Петровського району про займання і руйнування житлових будинків внаслідок артобстрілу.

Неспокійно і в Київському районі, додали в міськраді.

Через військові дії з 18.00 рух тролейбусів №2 здійснюється тільки до 20-ї міської лікарні.

Речник інформаційно-аналітичного центру РНБО України Андрій Лисенко повідомив у суботу, 4 жовтня, що сили сепаратистів і російських найманців далі порушують режим припинення вогню і обстрілюють позиції АТО. При цьому, за словами речника, пріоритетною ціллю для них залишається Донецький аеропорт, який вони обстрілюють з артилерійських установок. Атаки на Донецький аеропорт відбито, 12 бойовиків вбиті ? РНБОi ? ? || 0:00:00 ... ?

* 270p / 3,0MB

* 360p / 4,0MB

* 720p / 8,0MB ? ? ? X 04.10.2014 Під час останніх боїв за Донецькій аеропорт вбито 12 проросійських бойовиків. Про це на брифінгу в Києві повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко. «Терористи продовжують порушувати домовленості про припинення вогню і обстрілюють позиції сил АТО. При цьому пріоритетною ціллю для них залишається Донецький аеропорт. Вони здійснили кілька невдалих спроб атакувати, після чого почали обстрілювати з артилерії. Під час зіткнень знищено 12 терористів», ? сказав Лисенко.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ