Тернопільські держохоронці завітали у гості до ветеранів

Тернопільські держохоронці завітали у гості до ветеранів

05.10.14 16:15 0 662
1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також і День ветерана, тож працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області завітали у гості до ветеранів війни, яких з плином часу стає все менше.

Як завжди зустріч відбулася в теплій домашній атмосфері, завітавши до ветеранів органів внутрішніх справ, учасників Великої Вітчизняної Війни, колишніх працівників ДСО – Михайла Маматкулова та Олексія Разубаєва. Гості цікавились життєвими проблемами і здоров'ям стареньких.

Правоохоронці, від всього особового складу, привітали Михайла Махмудовича та Олексія Дмитровича зі святом, подякували за багаторічну плідну працю в ОВС та Державній службі охорони, вагомий внесок у виховання молодих працівників, проявлені мужність і героїзм у роки війни та вручили подарунки.

Дуже приємно було чути з уст ветеранів щирі слова подяки за чуйність та турботу.

Шановні ветерани, схиляємо голову перед Вашою мудрістю, героїзмом. Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, добробуту, довгих років мирного життя, щастя та злагоди в родинах, уваги й турботи рідних та близьких!

УДСО при УМВСУ

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Чеботар: ...
Наступна новина: На Волині розпочато ...

КОМЕНТАРІ