На Тернопіллі спалено службовий автомобіль голови РДА

На Тернопіллі спалено службовий автомобіль голови РДА

05.10.14 13:01 0 1041
3 жовтня 2014 року о 3-ій годині ночі невідомі підпалили службовий автомобіль свободівця, голови Бережанської районної ради Степана Кленика. Автівка повністю пошкоджена, а тому не підлягає ремонту. За словами пожежної служби, причина пожежі – підпал, сліди якого були знайдено на асфальті під автомобілем.

Свободівець Степан Кленик підозрює, що підпал автомобіля учинили представники місцевої мафії, що здійснювали протизаконні оборудки в районі, з якими у нього виникли конфлікти. Керівник району здійснює люстрацію, збирає матеріяли на незаконні дії колишніх "регіоналів". Нині голова Бережанської районної ради Степан Кленик активно протидіє вчинкам зловмисників, серед яких - незаконна вирубка лісу на території Бережанщини та незаконний видобуток піску.

Зокрема, уже декілька місяців триває судовий процес між Степаном Клеником і колишнім головою Бережанської РДА – представником Партії регіонів. Конфлікт розпочався через те, що за допомогою свободівця було звільнено з посади голови Бережанської районної державної адміністрації " регіонала", прибічника режиму Януковича.

"Я відкрито наступаю на кланові структури Бережан, які своїми діями шкодять не тільки нашій державі, нації, а й суспільству в цілому. Я підозрюю, що цими актами відвертого і прямого вандалізму, вони хочуть залякати мене, але я можу ствердно заявити: у них нічого не вийде", – зазначив голова Бережанської районної державної адміністрації Степан Кленик.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ