Хмельницька область: піротехніками протягом доби знищено 5 вибухонебезпечних предметів

Хмельницька область: піротехніками протягом доби знищено 5 вибухонебезпечних предметів

05.10.14 13:59 0 726
3 жовтня об 12:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області вилучили та знищили у спеціально відведеному місці один 122, один 86 та два 76-міліметрові артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни, що були виявлені 2 жовтня поблизу с. Косогірка, Ярмолинецького району.

Цього ж дня о 14:00 піротехніки вилучили та знищили у спеціально відведеному місці один 76-міліметровий артснаряд, яасів війни, що був виявлений в полі поблизу с. Петрівське Дунаєвецького району.

Загалом, із початку року піротехніки знищили 1539 вибухонебезпечних предметів, що були виявлені на території Хмельницької області.

ДСНС України звертається до громадян з застереженням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Ужгородщині міліція ...
Наступна новина: В зону проведення АТО ...

КОМЕНТАРІ