У Волинській області охорону громадського порядку у Ковелі разом із правоохоронцями забезпечуватимуть представники громадськості

У Волинській області охорону громадського порядку у Ковелі разом із правоохоронцями забезпечуватимуть представники громадськості

05.10.14 19:13 0 702
Забезпечення правопорядку у місті, залучення громадськості до патрулювання вулиць – такі питання обговорили під час зустрічі правоохоронців, рятувальників і представників громадськості.

Захід відбувся у приміщенні ковельського міськвідділу внутрішніх справ. Долучилися представники ГОВГО «Комітет громадського супротиву», ГО «Правий сектор», ГО «Автомайдан-Ковель», Державної служби охорони та Державної служби надзвичайних ситуацій.

У ході жвавої дискусії присутні обговорили механізм надання взаємодопомоги під час проведення передвиборчої кампанії та забезпечення правопорядку в місті загалом.

– Ми докладемо максимум зусиль, щоби не допустити надзвичайних подій під час передвиборчої кампанії та у день волевиявлення на виборчих дільницях. Якщо ж вони все-таки виникатимуть, будемо реагувати, залучаючи на допомогу громадськість, у межах чинного законодавства, – наголосив виконувач обов'язків заступника начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Петро Соловенюк.

Разом із тим результатом зустрічі стало відновлення спільного патрулювання міста у вечірній час нарядами у складі працівників міліції та представників громадськості.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі проходять ...
Наступна новина: Прокляття гетьмана Мазепи ...

КОМЕНТАРІ