У Волинській області до шести років позбавлення волі загрожує квартирному злодію

У Волинській області до шести років позбавлення волі загрожує квартирному злодію

05.10.14 12:42 0 794
Майже місяць часу знадобилося оперативникам, аби встановити та затримати крадія. Тепер зловмиснику доведеться постати перед судом.

До чергової частини луцького міського відділу міліції із повідомленням про крадіжку з помешкання звернувся 30-річний місцевий житель.

Правоохоронці з'ясували: зловмисник вночі через вікно проник у будинок заявника, скориставшись тим, що власника нема вдома. Пошуки цінних речей та грошей увінчалися успіхом, адже злодій знайшов майже п'ять тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, якій вдалося вилучити кілька речових доказів: сліди взуття, пальців рук, знаряддя скоєння злочину тощо. Тож невдовзі правоохоронці встановили особу правопорушника.

За скоєння крадіжки оперативники затримали 34-річного місцевого жителя, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі спалено ...

КОМЕНТАРІ