В зону проведення АТО відправилися ще десятеро прикарпатських правоохоронців

В зону проведення АТО відправилися ще десятеро прикарпатських правоохоронців

05.10.14 14:25 0 749
Цього разу у східний регіон України для несення служби виїхали працівники оперативних підрозділів міліції Івано-Франківщини.

Варто зазначити, що серед них є й такі, що вже вдруге виконуватимуть службові завдання в зоні бойових дій. Їх досвід надзвичайно важливий для організації діяльності прикарпатської міліцейської групи.

Відправка у такі службові відрядження працівників органів внутрішніх справ області вже, можна сказати, стає подією не рідкісною. Попри те кожного разу правоохоронців проводжають з особливими, незмінно щирими побажаннями гідно виконати поставлені завдання та повернутися неушкодженими у повному складі загону.

Свої настанови прикарпатським оперативникам, які вирушають у зону АТО, дав начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин. «Знаю, що там, де вам доведеться нести службу, буде непросто. Але я впевнений, що кожен з вас робитиме це достойно і з почуттям відповідальності за офіцерську честь.»

Традиційно відряджені правоохоронці отримали благословення та молитовники від священників. Підтримати їх та побажати щасливого повернення прийшли також колеги по роботі, родичі та друзі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ