Заступник Міністра внутрішніх справ України зустрівся із особовим складом міліції Буковини

Заступник Міністра внутрішніх справ України зустрівся із особовим складом міліції Буковини

05.10.14 10:59 0 691
Сергій Чеботар провів робочу зустріч із чернівецькими міліціонерами, під час якої окреслив основні пункти реформи органів внутрішніх справ та назвав критерії, яким має відповідати правоохоронець.

В першу чергу, міліціонер має бути нетерпимим до будь-яких проявів злочинності та порушень громадського порядку. І, в той же час, повинен з чуйністю ставитися до громадян, вислуховувати їх проблеми та допомогти у їх вирішенні, - наголосив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар. Реформа якраз дасть нам можливість створити такий правоохоронний орган, якого не боятимуться, якому довірятиме суспільство. Звісно, шлях цей непростий, але ми вже крокуємо ним. Справжній правоохоронець має відповідати трьом критеріям: професіоналізм, відданість Присязі та служіння народу України.

Також під час робочої зустрічі з рук заступника Міністра внутрішніх справ України восьмеро працівників УМВС отримали нагрудні знаки «За відзнаку в службі» та Почесні грамоти. А двоє міліціонерів-учасників антитерористичної операції отримали чергові спеціальні звання.

На завершення зустрічі начальник УМВС Валерій Зінченко подякував за сприяння та всебічну підтримку Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову та заступнику Міністра Сергію Чеботарю. Очільник буковинського міліцейського відомства завірив, що колектив УМВС України в Чернівецькій області боєздатний та готовий до виконання завдань, які покладені керівництвом Держави та МВС України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Олег Сиротюк: "Нам ...

КОМЕНТАРІ