Закарпаття отримало перший транш субвенцій на енергозбереження

Закарпаття отримало перший транш субвенцій на енергозбереження

05.10.14 13:09 0 682
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2014 р. № 369 „Деякі питання соціально-економічного розвитку окремих територій у 2014 році” Закарпатській області виділено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у сумі 14 623,0 тис. гривень.

Перелік об'єктів, на які спрямовані кошти вищезазначеної субвенції, затверджено розпорядженням голови Закарпатської облдержадміністрації від 30.09.2014 №295. Кошти субвенції розподілено між закладами освітньої галузі області для здійснення заходів з енергозбереження щодо заміщення споживання природного газу у сфері теплопостачання.

Відповідно до помісячного розпису асигнувань загального фонду державного бюджету на 2014 рік 1 жовтня поточного року до області надійшла перша частина зазначеної субвенції у сумі 3 656,0 тис. грн., яка перерахована районним та міським бюджетам у повному обсязі для невідкладного проведення робіт – повідомили з обласного фінуправління.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі спалено ...
Наступна новина: На Ужгородщині міліція ...

КОМЕНТАРІ