Сергій Чеботар: "Покращені умови несення служби мають позитивно вплинути на якість роботи міліціонерів"

Сергій Чеботар: "Покращені умови несення служби мають позитивно вплинути на якість роботи міліціонерів"

05.10.14 16:09 0 693
На цьому заступник Міністра внутрішніх справ України наголосив під час урочистого відкриття нового приміщення Заставнівського райвідділу УМВС України в Чернівецькій області. Перед офіційною частиною всі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих у зоні проведення АТО працівників органів внутрішніх справ.

4 жовтня у місті Заставні – районному центрі на Буковині – відбулося направду історичне дійство. Заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру та начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко урочисто перерізали стрічку і відкрили для особового складу та населення району новий райвідділ міліції.

Сучасний ремонт, нові меблі, необхідна оргтехніка – все зроблено для того, щоб міліціонерам комфортніше працювалося. Звісно, є тут і три кімнати для затриманих та доставлених, у кожній – по два ліжка, а також проведена гаряча вода. Але мені найбільше сподобалася чергова частина, - зауважив Сергій Чеботар. Сподіваюся, міліціонери на повну використовуватимуть усе обладнання і, відповідно, ще краще реагуватимуть на звернення громадян.

Також якісно вплине на роботу Заставнівських правоохоронців і нове службове авто, ключі від якого заступник Міністра передав керівнику підрозділу. Ще дві автівки найближчим часом будуть передані до райвідділу. І, звісно ж, за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, належну організацію роботи з реконструкції будівлі під приміщення районного відділу міліції Сергій Чеботар нагородив нагрудним знаком «За відзнаку в службі» т.в.о. начальника Заставнівського РВ Сергія Фурмана. Також співробітники УМВС отримали з рук заступника Міністра Почесні грамоти, подяку та цінний подарунок.

Заохочення, як і покращені умови праці мають сприяти покращенню і в роботі міліціонерів, - зазначив Сергій Чеботар. В першу чергу ці позитивні зміни мають відчути громадяни, які будуть звертатися сюди за допомогою. Адже у міліціонері вони мають бачити захисника, а не карателя.

Начальник УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Валерій Зінченко щиро подякував за допомогу та сприяння Міністру внутрішніх справ України і безпосередньо Сергію Івановичу Чеботарю. Також висловив слова вдячності представникам обласної та місцевої влади, громадськості та меценатам. І запевнив, що міліція Чернівецької області завжди буде на варті спокою та правопорядку, аби буковинці та гості краю почували себе захищеними.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопільські держохоронці ...

КОМЕНТАРІ