Хмельничани урочисто зустріли нацгвардійців, які кілька місяців боронили Україну у зоні АТО

Хмельничани урочисто зустріли нацгвардійців, які кілька місяців боронили Україну у зоні АТО

06.10.14 10:00 0 611
Шістдесят військовослужбовців Нацгвардії повернулися до своєї частини у Хмельницькому після двомісячного перебування у зоні проведення антитерористичної операції. Найстаршому бійцеві 38 років, наймолодшому – 19. І всі вони вже пройшли через горнило неоголошеної війни.

В управлінні МВС України в Хмельницькій області на хлопців уже з нетерпінням чекали їхні колеги та родичі.

Після тривалої розлуки матері, дружини, та, навіть, і чоловіки, не приховували сліз радості, коли їхні найдорожчі захисники знову ступили на рідну землю.

Військовослужбовців Нацгвардії, які перебувають в оперативному підпорядкуванні МВС України, привітав з поверненням начальник обласного управління міліції Олександр Розізнаний:

- Я щиро радий, що ви повернулися живими і неушкодженими. Весь цей час ми вболівали за вас і продовжуємо вболівати за тих 147 земляків-правоохоронців, які продовжують цієї миті нести службу в зоні АТО. Всього з початку проведення антитерористичної операції на сході країни побували 408 працівників нашого управління, фактично відбулася шоста ротація. І кожного разу ми сподіваємося, що ця ротація буде останньою і в Україні запанує мир. Я дякую вам за гідну службу!

Командир військової частини Національної гвардії Олексій Мельник, який перебував у зоні АТО разом зі своїми бійцями, відзначив, що, не зважаючи на втому і тривале фізичне та моральне напруження, серед військовослужбовців панує високий бойовий дух, і якщо країні потрібно, то вони готові знову стати до зброї хоч завтра без відпочинку.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ