Петро Порошенко: «95-та бригада стала символом Житомира»

Петро Порошенко: «95-та бригада стала символом Житомира»

06.10.14 12:22 0 647
У ході робочого візиту до Житомирської області, Президент України Петро Порошенко побував на Державному підприємстві «Житомирський бронетанковий завод». Тут здійснюється капітальний ремонт та модернізація гусеничної бойової техніки, яку відправляються в зону проведення антитерористичної операції, а також виготовляються сучасні бойові модулі для БМП.

Під час спілкування із колективом заводу Глава Держави наголосив: «Ваша 95-та бригада стала символом Житомира. Саме житомирські десантники виконують найскладніші завдання в зоні проведення антитерористичної операції. Зараз на сході України вони захищають суверенітет, незалежність та територіальну цілісність держави. Ми всі хочемо миру і це об'єднує нашу націю та згуртовує український народ».

Петро Порошенко звернув увагу на те, що чотири тижні припинення вогню вдалося використати для того, аби зробити українську армію більш боєздатною. За словами Президента, керівництво та працівники Житомирського бронетанкового заводу відгукнулися на його прохання перейти на режим роботи в три зміни, адже зараз у зону АТО треба щодня відправляти по одній бойовій машині.

Глава держави зазначив: «Ви даєте можливість українським воїнам захищати державу. Я знаю, що ви готові робити все для того, аби наша країна була сильною. Дякую за вашу самовіддану працю і патріотизм. Через кілька днів я буду в зоні проведення АТО і обов'язково передам нашим хлопцям вітання від тих, хто дбає про їхню безпеку».

Директор Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» Сергій Бутенко подарував Президенту України макет танка та запевнив, що техніка, яка виходить із підприємства, буде боєздатною та не підведе українських воїнів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ