Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася нарада за підсумками роботи за 9 місяців поточного року

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася нарада за підсумками роботи за 9 місяців поточного року

06.10.14 09:43 0 655
Минулого тижня в Управлінні ДСНС в області відбулася нарада за підсумками роботи за 9 місяців поточного року під головуванням начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького. У роботі наради також взяли участь працівники Управління ДСНС в області та керівники його територіальних підрозділів.

В ході наради присутні заслухали доповіді керівників відділів за напрямками роботи.

Зокрема, обговорено результати діяльності підрозділів У ДСНС в області з питань реагування на надзвичайні події і ситуації, а також стан справ з підготовки будівель і комунальних споруд до експлуатації в осінньо-зимовий період 2014-2015 років та стан матеріально-технічного забезпечення підрозділів Управління ДСНС в області.

Також йшлося про функціонування та створення на території області підрозділів місцевої пожежної охорони та добровільної пожежної охорони.

Під час роботи наради зверталася увага на активізацію проведення масово-роз’яснювальної, профілактичної роботи серед населення з питань безпеки життєдіяльності з метою попередження випадків пожеж, різного роду надзвичайних ситуацій, травмування та загибелі людей на них.

Підбиваючи підсумки роботи наради начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький підкреслив важливість розглянутих в ході наради питань та наголосив дотриманні особовим складом служби вимог техніки безпеки і охорони праці, вимог чинного законодавства в межах сфери компетенції служби з надзвичайних ситуацій та на постійній готовності пожежно-рятувальних підрозділів області до дій за призначенням.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у неділю, 5 ...
Наступна новина: Хмельничани урочисто ...

КОМЕНТАРІ