В Закарпатській області за неправдиві покази на лаві підсудних опинився мукачівець

В Закарпатській області за неправдиві покази на лаві підсудних опинився мукачівець

06.10.14 11:05 0 661
За завідомо неправдиві покази мукачівські правоохоронці притягнули до відповідальності 50-річного чоловіка. Мукачівець заявив про зникнення своєї іномарки, яку, як виявилось згодом, він продав аж у Одеську область.

Ще наприкінці серпня цього року із заявою про угон автомобіля марки «Mitsubishi Pajero Wagon» звернувся 50-літній мешканець Мукачівського району. Чоловік повідомив, що до свого диско-клубу він приїхав на автомобілі, а через півгодини після приїзду виявив його зникнення.

На місце події одразу виїхали правоохоронці слідчо-оперативної групи, експерти. Як розповів начальник сектору карного розшуку підполковник міліції Ярослав Товкан, оглянувши місце події, звідки, нібито, був викрадений автомобіль, працівники міліції одразу помітили, що власник заплутується в показах. Окрім того, на місці, де він, так би мовити, залишив машину, не було навіть слідів протектора шин.

Після проведення розшукових заходів, опитування сусідів, родичів, працівники карного розшуку встановили, що автомобіль близько 3-х тижнів до заяви про зникнення виїжджав за межі області і не повертався.

Зараз працівники міліції встановили і осіб, яким мукачівець продав забезцінь кредитну машину. Перші покупці так само перепродали іномарку. Так тричі автомобіль міняв власників. Зараз правоохоронці встановлюють місце його знаходження.

Відомості про подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Наразі вирішується питання про перекваліфікацію злочину на ст.384 (Завідомо неправдиве показання) Кримінального кодексу України. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відомого волонтера ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ