На Хмельниччині пенсіонери та ветерани ОВС Кам`янець-Подільського міськвідділу міліції стануть наставниками галузевих служб

На Хмельниччині пенсіонери та ветерани ОВС Кам`янець-Подільського міськвідділу міліції стануть наставниками галузевих служб

06.10.14 13:26 0 749
Начальник Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції Віталій Козярук запросив до зустрічі за «круглим» столом ветеранів ОВС міста. Приводом для зустрічі виступила важливість відновлення в правоохоронних органах інституту наставництва.

На зустріч прийшло близько 20 екс-правоохоронців. Тривала розмова таки дала позитивний результат: пенсіонери ОВС міста з радістю ділитимуться власними знаннями, уміннями, навичками та стануть наставниками. Вони будуть закріплені за галузевими службами, у яких свого часу працювали.

— ми маємо новий КПК, нові поправки в законодавчій базі, та завдання, які стояли перед міліцією в минулому, залишились незмінними. Повага, захист, безпека, законність — основні скрижалі в роботі правоохоронця. Наша з вами взаємодія буде найдієвішою допомогою в щоденній службі, — зазначив Віталій Козярук, звертаючись до старших колег.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Яремчанська міська рада: ...
Наступна новина: WTA Тяньцзинь. Людмила ...

КОМЕНТАРІ