На Львівщині внаслідок ДТП загинули двоє людей, ще троє – отримали поранення

На Львівщині внаслідок ДТП загинули двоє людей, ще троє – отримали поранення

06.10.14 12:55 0 606
У Львівській області у результаті автопригоди загинули двоє людей, ще троє – отримали травми різного ступеню важкості. Обставини та причини цієї трагічної події правоохоронці наразі встановлюють. Триває розслідування.

ДТП відбулась учора, 4 жовтня, близько 20-ї години на автодорозі «Київ-Чоп» (530 кілометр) у Пустомитівському районі.

За попередніми даними, керманич автівки «АЗЛК 2140», 18-річний львів’янин, прямував об’їзною дорогою міста Львова. Виїжджаючи на перехрестя, юнак не надав перевагу у русі іномарці «Opel Vivaro», що рухалась головною дорогою у напряму Києва. Керував бусом 38-літній житель Пустомитівського району.

«АЗЛК» та «Opel» - зіткнулися, а після цього – у них влетів ще й легковик «ВАЗ-2108», який їхав у напрямку Львова.

За кермом «вісімки» був 32-річний мешканець Буського району Львівської області. Від отриманих травм він помер на місці події. Також загинув 55-річний пасажир автомобіля «Opel Vivaro», житель Харківщини.

Окрім цього, внаслідок ДТП травмувалися двоє пасажирів автівки «АЗЛК» - 20-річний львів’янин та 25-річний мешканець Жидачівського району. У одного з них діагностували перелом ноги, в іншого – забійну рану тім’яної ділянки та закриту черепно-мозкову травму.

Довелося шпиталізувати також 62-річну мешканку Харківщини, яка була пасажиром автомобіля «Opel Vivaro». У жінки – забійна рана тім’яної ділянки.

Наразі правоохоронці розслідують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ