В аварії у Хмельницькому дівчина загинула у день свого 18-річчя

В аварії у Хмельницькому дівчина загинула у день свого 18-річчя

06.10.14 13:56 0 836
У неділю, 5 жовтня, у мікрорайоні Озерна, що в обласному центрі, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода — четверо юних дівчат на автомобілі врізалися в електроопору, в результаті чого одна із пасажирок загинула, троє інших із численними травмами були госпіталізовані до міської та обласної лікарень.

Аварія сталася близько 4-ої години ранку на перехресті вулиць П. Мирного та Кармелюка. 23-річна хмельничанка на автомобілі «Хонда Акорд» не впоралась з керуванням, і, як результат, виїхала на узбіччя та врізалась в електроопору. Внаслідок ДТП одна із пасажирок автомобіля, жителька Старокостянтинова, від отриманих травм померла на місці. До речі, саме того дня дівчина мала б відзначати своє 18-річчя…

Ще дві пасажирки із важкими травмами потрапили до реанімації, а дівчина, яка перебувала за кермом із переломом стегна наразі перебуває в хірургії.

По факту ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У рамках розслідування дорожньо-транспортної пригоди призначено ряд експертиз, зокрема, взято кров на аналіз щодо вмісту алкоголю в крові у дівчини, яка перебувала за кермом.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті громадяни ...

КОМЕНТАРІ