В Луцьку порядок оформлення пільги на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для учасників АТО

В Луцьку порядок оформлення пільги на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для учасників АТО

06.10.14 16:49 0 729
1 жовтня 2014 року рішенням міської ради затверджено Порядок звільнення від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, військовослужбовців призваних на військову службу по мобілізації на підставі указів Президента України “Про часткову мобілізацію“, членів їх сімей, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, сімей, члени яких загинули (померли) під час проведення АТО.

Відповідно до вищезгаданого Порядку, право на звільнення від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій надається, в межах соціальної норми житла, незалежно від форми власності житлового фонду за місцем реєстрації у місті Луцьку, військовослужбовцям, призваним на військову службу по мобілізації на підставі указів Президента України “Про часткову мобілізацію“, членам їх сімей, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, сім'ям, члени яких загинули (померли) під час проведення АТО.

Для отримання даної пільги необхідно подати заяву встановленого зразка до департаменту соціальної політики за адресою (пр.-т Волі 4А каб. 114, 105)

До заяви додаються такі документи:

- копія паспорта військовослужбовця, призваного на військову службу по мобілізації на підставі Указів Президента України “Про часткову мобілізацію“, учасника антитерористичної операції та члена сім'ї, якщо заява подається останнім (1, 2, 11, 12 сторінки).

- копія ідентифікаційного номера (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті) військовослужбовця, призваного на військову службу по мобілізації на підставі Указів Президента України “Про часткову мобілізацію“, учасника антитерористичної операції та члена сім'ї, якщо заява подається останнім.

- довідка, видана та скріплена печаткою уповноважених органів (зокрема Міністерства оборони України (військовими комісаріатами, військовими частинами тощо), Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій тощо або їх територіальними органами (надалі – уповноважені органи), про призов учасника антитерористичної операції на військову службу на виконання Указів Президента України від 17.03.2014 № 303/2014 “Про часткову мобілізацію“, від 06.05.2014 № 454/2014 “Про часткову мобілізацію“ та від 22.07.2014 № 607/2014 “Про часткову мобілізацію“.

- копія свідоцтва про шлюб, копія свідоцтва про народження дітей (для осіб, зазначених у пункті 5 цього Порядку).

- копія свідоцтва про народження військовослужбовця призваного на військову службу по мобілізації на підставі указів Президента України “Про часткову мобілізацію“, учасника антитерористичної операції (для осіб, зазначених у пунктах 6 ,7 цього Порядку).

- копія свідоцтва про смерть військовослужбовця, призваного на військову службу по мобілізації на підставі Указів Президента України “Про часткову мобілізацію“, учасника антитерористичної операції (для членів сім'ї загиблих (померлих) під час участі в антитерористичній операції).

-будинкова книга (для приватного житлового фонду), довідка про склад сім'ї (для державного житлового фонду).

Під час подання копій документів заявники надають їх оригінали для огляду та засвідчення їх копій спеціалістом департаменту, який приймає документи від заявника.

Телефони для консультацій 284187, 284168.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ